Een Travellerspoint blog

Phang Nga

100 km fietsen

Op deze rit hebben we 3 ritten uit ons routeboekje samengevoegd zodat we onze rustdag hebben ingehaald en we een dag voorzitten op ons schema. Het is zondag dan is er minder zwaar vrachtverkeer op de weg. Hier zijn veel palmolie plantages daardoor rijden er veel vrachtwagens volgeladen met trossen palmolievruchten. Onderweg een familie met 3 kindjes tegengekomen, met z'en allen op een brommer. (zie foto) er passeerde ook een vrachtwagen met een olifant in de laadbak.
We komen af en toe wegkontrole tegen. Is bedoeld om de mensenhandel tegen te gaan : Van uit Myanmar smokkelt men nml illegaal goedkope werkkrachten die veel beter Engels spreken dan de Thais (om de toeristen in Phuket en omgeving te bedienen)
Hoe komt het dat de Thais zo moeizaam Engels spreken ? Misschien om dat ze nooit gekoloniseerd zijn ?

B4343A342219AC6817439EFF177DE6C2.jpg

Geplaatst door Jan Van Acker 3:33 Gearchiveerd in Thailand Tagged pang nga

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

hallo jan en chris
voelen jullie je daar veilig ? worden jullie daar niet lastig gevallen door mensen die toeristen willen uitbuiten,of valt dat super goed mee?

groetjes xxx mie

door mireille

Thailand is een geciviliseerd land waar de mensen meestal heel vriendelijk zijn (heel wat minder in de toeristische streek rond Pukhet). Dat valt dus heel goed mee. Enig problemen is hun totaal gebrek aan talenkennis.

door Jan Van Acker

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint