Een Travellerspoint blog

Thung Wua Laen Beach (Chumpon)

38°C was her vandaag.

sunny 38 °C

4DDECE632219AC68170E3BA54DC40BE5.jpg
Onderweg een echte fietstrekker tegengekomen. Was al een jaar onderweg (vertrokkenen in München !). Ik was op dat moment zo kapot dat ik nu spijt heb van al de vragen die ik daarom niet gesteld heb. De laatste 25 km waren er voor mij te veel aan. Alles zat juist bij die man : mooie fiets, kleding en uitrusting. Spijtig dat ik geen foto genomen heb.
We zijn rond 14h aangekomen na heel wat klimmen en dalen. Heb een uur heel diep geslapen en ben er nu terug bovenop. Morgen nemen we een rustdag, ik denk dat ik daar aan toe ben. Chris voelt zich elke dag beter en heeft de laatste 25 km de gele tas met het "zware" Water van mij overgenomen.
Ik ben eens gaan kijken in mijn reisverslag van Noord Thailand vorig jaar en lees : "na 100km fietsen, niet moe" ik hoop dat die conditie van toen terugkomt .

Om 5h. Vertrokken in Bang Saphan wegens het aantal km en de hitte (zie verslag van Jan). Het was nog donker maar de wegen waren voldoende verlicht. De honden lagen nog te slapen. Meestal langs de kant van de weg om in actie te schieten bij enig onraad of passerende fietsers. Het bamboe stokje en de buzzer die we vorig jaar "zonder succes" hebben gebruikt, hebben we nu vervangen door een fluitje. Als er een grommend beest op ons afkomt moeten we maar 2 keer hard fluiten en ze verstijven en maken rechtsomkeer. Pols is spectaculair verbeterd. Zwelling is helemaal weg.
Nadine, we weten dat jullie zich goed geamuseerd hebben in deSingel. Mijn zus Sylvia en haar man Guido zaten op de rij achter jullie en hebben ons gemaild "de twee dames voor ons hebben zich ook kostelijk Geamuseerd". Na het verorberen van een heerlijke seafood salade gaan we zwemmen in een zwoele zee en ons leggen onder de palmbomen op het witte strand. 't Is tenslotte een rustdag hè.

Geplaatst door Jan Van Acker 4:51 Gearchiveerd in Thailand Tagged chumpon

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Boeh.... Dat moet warm zijn om te fietsen! Hopelijk zijn jullie intussen al een beetje gewend aan de hitte?

door lut.schoofs@skynet.be

Ik in ieder geval niet. Was gisteren te uitgeput om "mijn verslag v.d. Dag te maken" vandaag rustdag ingelast, Ga nu mijn bevindingen opschrijven. In ieder geval Lut, altijd leuk om je reacties te lezen.

door Jan Van Acker

Die fietser ziet er toch niet uit alsof die al een jaar onderweg is?

door Jos

Rond de 40° is bijna niet te verdragen denk ik...
Doe het maar rustig aan en leg jullie maar op tijd en stond onder de palmbomen...

door herwin en ingrid Onghena-Van Acker

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint