Een Travellerspoint blog

Pratchuap Khiri Khan

sunny 32 °C

Toch wel erg dat de locals (tafel naast ons) Heineken bier verkiezen boven hun eigenste Thais bier "Chang". t' Was helemaal om zeep toen het donker werd en de pierverlichting aan ging : alle kleuren van de regenboog, en die kleuren veranderen dan ook.
E9EA5C982219AC6817E076424AF642DE.jpg
We zijn om 6u30 vertrokken dan is het nog koel. Onderweg tros bananen gekocht (als ontbijt). Later hebben we een Thais ontbijt aan een stalletje gegeten, rijst met kippenblokjes koreander gember en een bouillon met soja balletje. Zeer mooie rit door Nationaal Park waar de eerste apen hebben gezien.

j&c

Geplaatst door Jan Van Acker 6:27 Gearchiveerd in Thailand Tagged prachuap

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Jan, Chris,
Op het reisplan merken we dat er enkele langere ritten te wachten staan. Goed dat je het deel op de expresweg laat liggen.
Gisteren zijn we naar de dansvoorstelling, van Philippe Decouflé, in de Singel geweest het was een ludiek maar mooi optreden. De dames die op jullie plaatsen zaten hebben er blijkbaar ook van genoten.
Het weer is hier niet zoals bij jullie het is weeral aan het sneeuwen met een koude oosten wind, alles ziet wit.
Geniet ervan, veel groeten
Sylvia en Guido

door Guido&Sylvia

Ik heb op de foute plaats gereageerd nl. bij jullie eerste mail in plaats van bij deze, maar je zult deze evenwel toch kunnen lezen veronderstel ik.
Sorry, zal niet meer gebeuren.

door herwin en ingrid Onghena-Van Acker

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint