Een Travellerspoint blog

Sungai Rengit

Mooie rit maar een slaapplaats om snel te vergeten.

sunny 32 °C

11/5 Desaru - Sungai Rengit 32 km. Vertrokken rond 11h. Mooie rustige weg niet veel verkeer. Onderweg zagen we een wildzwijnen familie, vier volwassen zwijnen met zes kleintjes. Hoe dichter we Singapore naderen, hoe meer schepen we op zee voor anker zien liggen.
90_F20D35862219AC681759D469061C1096.jpg
Sg Rengit, een groezelig stadje erg Chinees getint (en dus overal bier te verkrijgen). Veel restaurants gespecialiseerd in "seefood". We zijn hier op de hoek kreeft gaan eten. Was heel lekker in de wok gebakken, maar we geven toch de voorkeur aan die van bij ons gekookt in een stevige bouillon. De kreeften zijn hier ook anders dan die bij ons: ze hebben geen scharen.
F20D71DF2219AC6817ED189AAA56D6F4.jpg
Ook ons hotel is van het groezelige type. Als kontrast met de vorige dagen kan dat tellen. Het is nu 18h30 en we liggen hier zeker al een uur op ons bed TV te zien bij gebrek aan iets beter.
De volgende ochtend: verschrikkelijk slecht geslapen, hoofdpijn, misselijkheid. Ik voelde mij ook niet op mijn gemak in dit miserabel hotel. Komt dat nu door die 0,6 L bier die we gisteren avond elk gedronken hebben?

Geplaatst door Jan Van Acker 17:00 Gearchiveerd in Maleisië Tagged rengit

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

mischien was je wat mottig aan de maag van de kreeft?

door mireille

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint