Een Travellerspoint blog

PULAI Desaru Beach Resort & Spa

4 dagen Relax

overcast 26 °C

Vertrokken om 9h in Kota Tinggi, hier in Desaru aangekomen rond 12h. 52 km langs drukke 92 zonder pechstroken, veel te gevaarlijk, niet leuk.

Daarnet kwam hier een hele ploeg Maleisische wielertoeristen toe. Je moet weten dat we gedurende onze reis één autochtone wielertoerist zijn tegengekomen. Nu plotseling een hele ploeg! Prachtige Italiaanse Carbon fietsen gloednieuw. Maar de kleding die ze aanhebben, dat hou je niet voor mogelijk: Winterkledij! Lange broeken en vesten! Onze mond viel echt open, twee trappen op de fiets en het zweet breekt uit zoals je dat nog nooit hebt meegemaakt.

08/05/2013

Vrolijke bende die Singaporese wielertoeristen. Onder hen twee vrouwen. Sommige van hun fietsen waren van Titanium gemaakt ! De "winterkledij" heeft natuurlijk alles te maken met hun religie.
De fotos hiernaast : Chris en ik, twee grijze muizen tussen die kleurrijke, vrolijke, Singaporezen.

Geplaatst door Jan Van Acker 22:12 Gearchiveerd in Maleisië Tagged beach pulai desaru

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Dat hebben jullie verdiend! 4 dagen relax. Geniet er met volle teugen van. (Ik hoop dat ze daar lekkere pintjes hebben?)

door Lut

Beach resort & Spa = beach resort & beer ? Een pintje hebben jullie zeker verdiend. Heel mooie streek daar denk ik, veel mooie beelden en foto's op Google earth! Laat de heimwee naar huis maar al opborrelen, als jullie dan thuis zullen zijn dan zal de heimwee naar dit avontuur nog heviger zijn!
Ondertekend BJJ. (Beetje Jaloerse Jos)

door Jos

Ja eindelijk hebben we een pintje gedronken. Ik ben gisteren op de weegschaal gaan staan : 4kg deraf ! Ik zal mij maar intomen met die pintjes of het is al om zeep voor we terug thuis zijn.

door Jan

De foto met die wielerbende is echt hallucinant.
Er heeft er zelfs eentje een skihelm op :)

door Raf

Jullie bewonderen de fietsen maar zij bewonderen de fietsers met enkele duizend KMS in de benen!

door Jos

Juist de resort fotos bekeken. Mooi. Jullie hebben precies het hele resort afgehuurd :). Wat een luxe!

door Lut

Het is hier heel groot en luxueus. Het is vrijdagavond en nu begint er toch wel wat volk binnen te komen. Ik denk dat het vooral Singaporezen zijn die hier rust en verposing komen zoeken. Zoals reeds gezegd hebben we hier goed gerelaxt.
J&c

door Jan Van Acker

Toch ook niet te lang stil zitten hè want rust roest!

door Jos

Hé trappers,
't Is n beetje stil geweest aan deze kant...
Wat een avonturen! Jullie dwingen idd respect af van deze wielertoeristen, 't zit in de benen en niet alleen in het materiaal hé.
Hebben dat bordje gezien langs de weg, die overstekende koeien hebben daar wel een lange neus zeg? :)
Groetjes en tot binnenkort.
Ady en Walter

door Walter

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint